Grup Carles Consultoria et convida a la presentació del taller: La felicitat, un estat natural

Si el tema t’interessa, envia un e-mail a llorenc.tusal@gcarles.com dient si vindràs o no a la xerrada de presentació, o bé emplena el següent formulari per inscriure’t:

Dades personals del sol·licitant
Nom i Cognoms (*) 

 

Correu electrònic (*) 

 

Telèfon (*) 

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD” ) i el Reglament General de Protecció de dades_UE_2016-679 (RGPD) li comuniquem que les seves dades personals quedaran incloses a les nostres bases de dades, per a la prestació del serveis de GRUP CARLES GESTIÓ I PROJECTES, S.L. relacionats a l’apartat finalitat.

 • Responsable del tractament: Grup Carles, Gestió i Projectes, S.L. Rambla Sant Ferran, 45. 08700 Igualada (Barcelona). Telf. 93 801 72 20. E-mail gcarles@gcarles.com.

  • Finalitat:

   • La Prestació dels diferents serveis propis de la nostra empresa referents a l’assessorament fiscal, laboral i seguretat social, comptable, jurídic, enginyeria i sostenibilitat, automòbils, consultoria, finançament, recursos humans, immobiliaris i temes d’actualitat.

   • Comunicacions comercials i de temes d’actualitat sobre els serveis relacionats.

Les dades es conservaran mentre duri la relació contractual.

 • Legitimació: La base legal per al tractament de les dades per a les finalitats descrites és el consentiment que se li sol·licita a l'Usuari, sense que en cap cas la seva retirada condicioni l'execució del contracte de prestació de serveis.

 • Destinataris: Les dades no seran cedides a tercers, llevat que hi hagi requeriments de tipus legal i/o d’organismes públics o privats per al correcte desenvolupament per al compliment del servei. GRUP CARLES GESTIÓ I PROJECTES, S.L. utilitza un programari de gestió de tractament de dades amb servidors propis, ubicats a la UE, i compleix les seves respectives normatives de Protecció de Dades.

 • Drets: Accés, rectificació, oposició, supressió, portabilitat i limitació del tractament.

 • Procedència: El propi interessat.

 

He llegit i accepto el tractament de les meves dades per al/s servei/s relacionat/s.

 

Codi de validació captcha