Tornem a obrir l’oficina d’Igualada

Des del passat 13 de març, moment en el qual es va decretar l’aïllament de la Conca d’Òdena degut a la gran quantitat de persones afectades per la COVID-19, i després amb el posterior estat d’alarma, les nostres oficines s’han mantingut tancades per la seguretat de tothom.

Malgrat tot, des del minut 0 hem tingut a tot el nostre equip teletreballant per seguir donant el servei que més que mai han necessitat els nostres clients, per tal d’acompanyar-los en aquests moments difícils.Dilluns vinent, es fa un pas a la Fase 1 en la nostra zona, és per aquest motiu que Grup Carles també fa un pas endavant obrint de nou les oficines als matins, i amb una part dels professionals, per tal de garantir la seguretat i les distàncies necessàries per evitar contagis.

El nostre horari d’oficina a partir de dilluns dia 18 serà el següent:

De dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h

No cal cita prèvia per portar o recollir documents, però si que caldrà sol·licitar-la en cas de necessitar realitzar qualsevol gestió.Li recomanem que truqui o ens envii un correu electrònic per tal d’informar-lo si la seva gestió es realitza presencialment o de forma telemàtica. Seguim a la seva disposició a través del telèfon: 93 801 72 20, del correu electrònic: gcarles@gcarles.com i de la plataforma www.e-gestio.com.

#hisom
#ensensortirem