Taller informatiu sobre Separacions i Divorcis

Grup Carles Advocats organitza, el proper 15 de novembre, al nostre despatx de Barcelona, un taller informatiu gratuït adreçat a tothom que vulgui conèixer, de la mà d’experts i professionals especialitzats, quins són els aspectes legals més importants dels processos de separació i divorci.

Separacions_Divorcis_151117

La sessió té com objectiu proporcionar respostes jurídiques tant a aquelles persones que s’estan plantejant una separació i volen tenir informació prèvia, com a aquelles que ja estan immerses en un procés de divorci, però tenen dubtes respecte al procediment o als seus drets i deures, i els dels seus fills. Així mateix, el taller estarà dirigit a persones que ja han passat per aquest procés, però no aconsegueixen el compliment de la sentència de divorci.

Amb aquesta iniciativa, GC Advocats es posa a disposició dels assistents per proporcionar tota la informació necessària, explicada de forma senzilla i propera, per resoldre els interrogants de les persones que ens acompanyin durant la sessió.

Som conscients que la nostra experiència, i la d’aquelles persones que estan passant per una situació similar, pot contribuir a alleugerir els neguits que provoca la vivència d’aquesta fase no prevista de la vida.

Així mateix, GC Advocats aposta decididament per l’acompanyament emocional i psicològic de les persones que estan vivint un procés de separació o divorci. És un moment de la vida molt difícil i provoca, en molts casos, neguits, ansietats, preocupacions i tristesa al conjunt del nucli familiar.

És per aquest motiu que durant el taller comptarem amb la presència d’una coach experta en processos de separació, que ens ajudarà a trobar les eines de superació i recuperació personal necessàries.

Considerem que és molt important mantenir la calma, no perdre de vista el nostre centre i els objectius a assolir, prenent consciència de la realitat, per tal de superar aquest entrebanc emocional i poder prendre decisions des de la serenor i la responsabilitat per a la construcció d’un futur el més gratificant possible, tant des del punt de vista jurídic com emocional.

Us esperem a tots i totes. Som al vostre costat.

Càrol Castillo

Directora de GC Advocats

T’interessa assisitir a l’acte? Truca al 93 801 72 39 o bé envia’ns un mail a gcadvocats@gcarles.com