Taller per a particulars sobre les qüestions bàsiques de les separacions i divorcis

Grup Carles Advocats organitza el proper 31 de gener, de 18:30 a 20:30 hores, un taller informatiu gratuït adreçat a tothom que vulgui conèixer, de la mà d’experts i professionals especialitzats, quins són els aspectes legals més importants dels processos de separació i divorci. El taller serà impartit per Verónica Tallón, Advocada de GC Advocats, experta en Dret de Família, i Nela Mondelo, Coach experta en processos de separació.

La sessió té com objectiu proporcionar respostes jurídiques, tant a aquelles persones que s’estan plantejant una separació i volen tenir informació prèvia, com a aquelles que ja estan immerses en un procés de divorci, però tenen dubtes respecte al procediment o als seus drets i deures, i els dels seus fills. Així mateix, el taller estarà dirigit a persones que ja han passat per aquest procés, però no aconsegueixen el compliment de la sentència de divorci.

Amb aquesta iniciativa, GC Advocats es posa a disposició dels assistents per proporcionar tota la informació necessària, explicada de forma senzilla i propera, per resoldre els interrogants de les persones que participin de la sessió.
GC Advocats aposta decididament per l’acompanyament emocional i psicològic de les persones que estan vivint un procés de separació o divorci. És un moment de la vida molt difícil i provoca, en molts casos, neguits, ansietats, preocupacions i tristesa al conjunt del nucli familiar.

És per aquest motiu que durant el taller es comptarà amb la presència d’una coach, que ajudarà els participants a trobar les eines de superació i recuperació personal necessàries.
L’acte, que tindrà lloc a la sala Golfes del Teatre de l’Aurora, és gratuït, però cal inscriure’s a través del telèfon 93 801 72 39, per correu electrònic a gcadvocats@gcarles.com, o a través de la web www.gcarles.com. Les places són limitades, per ordre d’inscripció.