Grup Carles organitza un taller d’innovació per gestionar equips a través de People Analytics

Grup Carles Consultoria organitza un taller d’innovació per donar a conèixer els avantatges que ofereix People Analytics, de Sapiens Mindset, un innovador sistema que permet analitzar les dades dels equips i fer prediccions que ajudaran l’empresa en la presa de decisions i en la gestió del personal de forma més justa, objectiva i eficient. El que es coneix com a Big Data i que està començant a introduir-se en el món dels recursos humans.

La finalitat principal del taller és explicar, d’una manera fàcil i entenedora, en què consisteix aquesta eina que permetrà les empreses determinar la mentalitat transformadora dels seus professionals, per ser així capaces d’afrontar els canvis de l’organització i conviure en l’entorn dinàmic i complex que caracteritza el mercat actual.

El taller està dirigit a totes aquelles empreses o persones emprenedores, en general, i més concretament, al personal directiu i als diferents responsables de les diferents àrees de recursos humans, que vulguin gestionar més efectivament els recursos de la companyia i invertir més temps desenvolupant aquelles funcions que aporten més valor.

Durant el taller es farà una simulació amb els assistents i s’explicarà l’experiència de la consultora igualadina, com a usuària de People Analytics, així com altres casos d’èxit en empreses en les quals s’ha implementat. Tindrà lloc el proper dia 11 d’abril, de 9:30 a 11:00, a les oficines de Grup Carles, és gratuït, però cal inscriure’s a través del telèfon 938017220, per correu electrònic a nuria.soteras@gcarles.com, o a través de la web de Grup Carles. Les places són limitades, per ordre d’inscripció.