Inscripcions tancades!

Grup Carles Consultoria organitza el taller: 

LA FELICITAT, UN ESTAT NATURAL

La felicitat és important, les persones felices viuen millor, es relacionen millor i treballen millor. 

Grup Carles Consultoria organitza un taller, amb altes dosis de creativitat, per aconseguir que els participants puguin revisar, avaluar i millorar el seu concepte i nivell de felicitat.

La felicitat és també cada dia més important a les empreses, nombrosos estudis realitzats a les universitats de més prestigi del món confirmen que una plantilla motivada i feliç genera millors resultats i més beneficis.

En aquest taller hi trobareu conceptes importants, sorpreses inesperades i exercicis participatius que, de forma dinàmica i divertida, us ajudaran a revisar les vostres pròpies teories al voltant de la felicitat i us donarem recursos per adquirir hàbits per tal que la felicitat sigui un estat natural en el vostre dia a dia.

La finalitat principal d’aquesta jornada és que els participants puguin millorar el seu benestar personal. Estem segurs que les pràctiques que hi haurà, juntament amb la teoria, us facilitaran aconseguir canvis personals que seran profitosos per millorar el vostre dia a dia.

Quan quedem?

Us esperem el divendres 16 de novembre a les 9:15 h. La jornada durarà fins a les 19:30 h. Per finalitzar compartirem una copa de cava, i el grup La Guingueta, junt amb l’Alfons Mula amenitzaran amb música.

On ho farem?

Hem aconseguit un espai emblemàtic, el Castell de Tous, que amb més de 1.000 anys d’història. Compta amb històries i llegendes com la de la Senyora de Tous, que té molt a veure amb el concepte de felicitat:

Castell de Tous
Carrer del Castell, 1
08712 Sant Martí de Tous

Cuidarem molt la part gastronòmica: se n’encarregaran els amics d’Espai Gastronomia (Hotel Amèrica) comandats pel xef David Rodríguez Rojas que, a més, és el propietari del Castell.

Preu:

Jornada completa: 197€ preu base (tot el dia, inclou dinar i berenar)
Tercer mòdul: 75€ preu base (només sessió tarda)


Data límit d’inscripció: 14 de novembre de 2018


Trobaràs tota la informació del dia de l’acte al programa que presentem a continuació:

Possibles descomptes (acumulables):

– 10% per ser client de Grup Carles o pertànyer a algun d’aquests col·lectius:

 • Unió Empresarial de l’Anoia
 • Associació Polígon dels Plans
 • Associació Amics de Tous
 • Club Atlètic Igualada
 • Treballador de Punto Blanco
 • Major de 65 anys
 • Estudiant

– 10% addicional per inscriure’s en grup, poden ser de la mateixa empresa, amics, coneguts, familiars, etc. El que necessitem és que una persona es faci responsable del grup i ens indiqui les dades de la resta de persones del grup. Si tu tens dret al descompte anterior per pertànyer a algun dels col·lectius indicats, les persones que tu inscriguis accediran també a aquest descompte a més del descompte de grup. Necessitarem nom i mail de tots els integrants del grup, hauràs d’emplenar les seves dades en un sol formulari d’inscripció (a la dreta de la pàgina).

Una vegada rebut el formulari, et confirmarem l’import de la teva inscripció o del grup que representes, i la forma de pagament.

Col·laboradors:

Qualsevol informació addicional que necessiteu, podeu contactar amb Llorenç Tussal per telèfon al 669 450 462 o bé per correu electrònic
Dades personals del sol·licitant
Dni (*) 

 

Nom i Cognoms (*) 

 

Correu electrònic (*) 

 

Telèfon (*) 

 


Indica les sessions a què vols assistir 

 

Associacions 

 

Dades dels acompanyants

Acompanyant 1
Dni 

 

Nom i cognoms 

 

Correu electrònic 

Indica les sessions a què vols assistir 

 

Acompanyant 2
Dni 

 

Nom i cognoms 

 

Correu electrònic 

Indica les sessions a què vols assistir 

 

Acompanyant 3
Dni 

 

Nom i cognoms 

 

Correu electrònic 

Indica les sessions a què vols assistir 

 

Acompanyant 4
Dni 

 

Nom i cognoms 

 

Correu electrònic 

Indica les sessions a què vols assistir 

 

Acompanyant 5
Dni 

 

Nom i cognoms 

 

Correu electrònic 

Indica les sessions a què vols assistir 

 

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD” ) i el Reglament General de Protecció de dades_UE_2016-679 (RGPD) li comuniquem que les seves dades personals quedaran incloses a les nostres bases de dades, per a la prestació del serveis de GRUP CARLES GESTIÓ I PROJECTES, S.L. relacionats a l’apartat finalitat.

 • Responsable del tractament: Grup Carles, Gestió i Projectes, S.L. Rambla Sant Ferran, 45. 08700 Igualada (Barcelona). Telf. 93 801 72 20. E-mail gcarles@gcarles.com.

  • Finalitat:

   • La Prestació dels diferents serveis propis de la nostra empresa referents a l’assessorament fiscal, laboral i seguretat social, comptable, jurídic, enginyeria i sostenibilitat, automòbils, consultoria, finançament, recursos humans, immobiliaris i temes d’actualitat.

   • Comunicacions comercials i de temes d’actualitat sobre els serveis relacionats.

Les dades es conservaran mentre duri la relació contractual.

 • Legitimació: La base legal per al tractament de les dades per a les finalitats descrites és el consentiment que se li sol·licita a l'Usuari, sense que en cap cas la seva retirada condicioni l'execució del contracte de prestació de serveis.

 • Destinataris: Les dades no seran cedides a tercers, llevat que hi hagi requeriments de tipus legal i/o d’organismes públics o privats per al correcte desenvolupament per al compliment del servei. GRUP CARLES GESTIÓ I PROJECTES, S.L. utilitza un programari de gestió de tractament de dades amb servidors propis, ubicats a la UE, i compleix les seves respectives normatives de Protecció de Dades.

 • Drets: Accés, rectificació, oposició, supressió, portabilitat i limitació del tractament.

 • Procedència: El propi interessat.

 

 

Codi de validació captcha