Grup Carles Advocats organitza un Taller sobre la Contractació Pública

Grup Carles Advocats organitza un taller sobre contractació pública amb l’objectiu d’informar als nostres clients dels aspectes bàsics relacionats amb els procediments de contractació de les Administracions Públiques (Ajuntaments, Generalitat, Organismes públics, Fundacions, Associacions, etc.) i les novetats legislatives introduïdes per la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic, la qual entra en vigor el proper 9 de març.

 
La finalitat principal del taller és explicar, d’una manera fàcil i entenedora, el aspectes relacionats amb la contractació del Sector Públic, es proporcionaran els mecanismes i eines necessàries per preparar unes ofertes amb possibilitats d’èxit, responent a qualsevol dubte i qüestió en la matèria que puguin tenir els assistents. Serà un taller pràctic, on els assistents podran explicar el seu cas concret i plantejar els seus dubtes.

fulleto_contractacio_publica_72

El taller, que es durà a terme els propers dies 27 de febrer, 1 i 6 de març (data a escollir) de 9:30h a 11:30h, està dirigit a tots aquells empresaris que habitualment concorren a licitacions públiques i tenen interèsen conèixer els canvis que comportarà l’entrada en vigor de la nova Llei, així com per aquells que volen explorar la possibilitat de treballar per a l’administració pública i, així, ampliar el seu àmbit comercial i de serveis. 

Aquest taller és gratuït però les places són limitades, per ordre d’inscripció. Trobarà tota la informació i el formulari d’inscripció en el següent enllaç: Taller sobre Contractació Pública.