SESSIÓ INFORMATIVA RECUPERACIÓ DE LES CLÀUSULES SÒL I LES DESPESES DE FORMALITZACIÓ DE LA HIPOTECA

Com s’ha de reclamar la devolució?
Quines són les repercussions fiscals?

La recent resolució per part de la justícia europea de la nul·litat de les clàusules sòl contingudes en les hipoteques subjectes a interès variable, atorga als consumidors afectats el dret a recuperar la totalitat de les quanties abonades a les entitats bancàries per aquest concepte.

Així mateix, el Tribunal Suprem ha declarat com abusives les clàusules que imposen als clients la totalitat de les despeses de formalització de les hipoteques (notaria, registre o impost d’actes jurídics documentats). Per a la devolució d’aquests pagaments també caldrà tramitar les corresponents reclamacions.

Empleni el següent formulari per inscriure’s a la sessió informativa gratuïta:

Nom i Cognoms (*) 

 

Correu electrònic (*) 

 

NIF (*) 

 

Telefon (*) 
Codi de validació captcha

 

Avís: L’ Informem que les seves dades personals, que puguin constar en aquesta comunicació, podran ser incorporades en el fitxer "ACTUALITAT", responsabilitat de GRUP CARLES, GESTIÓ I PROJECTES, S.L. Amb la finalitat de gestionar la relació negocia’l i informar-li dels nostres serveis. Si volgués exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició, pot dirigir-se per escrit a: Rbla. Sant Ferran, 45 - 08700 Igualada. Si vostè no vol rebre més informació sobre els nostres serveis, pot donar-se de baixa en la següent direcció de correu electrònic: gcarles@gcarles.com
Aviso:Informamos que sus datos personales, que puedan constar en esta comunicación, pueden ser incorporados en el archivo "ACTUALITAT" responsabilidad de GRUP CARLES, GESTIÓ I PROJECTES, S.L. Su finalidad es gestionar la relación negocial e informarle de nuestros servicios. Si desea ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición, puede dirigirse por escrito a: Rbla. Sant Ferran, 45 - 08700 Igualada. Si usted no desea recibir más información sobre nuestros servicios, puede darse de baja en la siguiente dirección de correo electrónico: gcarles@gcarles.com

Objectius:

– Informar a tots els assistents de totes les novetats relacionades amb les clàusules sòl i amb les clàusules que imposaven les despeses de formalització d’hipoteca.

– Explicar com reclamar la devolució de les quanties abonades pels dos conceptes.

– Explicar quina és la repercussió fiscal d’aquestes reclamacions.

Destinataris:

-Tothom que vulgui conèixer de primera mà les novetats relacionades amb les clàusules sòl i les despeses de formalització d’hipoteques.

-Persones interessades en saber si tenen clàusules sòl abusives i en general tothom que tingui hipoteques.

Programa de l'acte
Durada: 1,5 hores
Data: 8 de febrer
Horari: 18:30h
Preu: Gratuït
Lloc:
Museu Comarcal d’Igualada
Dr. Joan Mercader, s/n
08700 Igualada