Sessió informativa gratuita: Recuperació de les clàusules sòl i les despeses de formalització de la hipoteca

Com reclamar la devolució?

Quines són les repercussions fiscals?

La recent resolució per part de la justícia europea de la nul·litat de les clàusules sòl contingudes en les hipoteques subjectes a interès variable, atorga als consumidors afectats el dret a recuperar la totalitat de les quanties abonades a les entitats bancàries per aquest concepte.

Així mateix, el Tribunal Suprem ha declarat com abusives les clàusules que imposen als clients la totalitat de les despeses de formalització de les hipoteques (notaria, registre o impost d’actes jurídics documentats). Per a la devolució d’aquests pagaments també caldrà tramitar les corresponents reclamacions.


Programa:
Presentació de l’acte a càrrec de Xavier Carles, director general de Grup Carles i Càrol Castillo, directora de GC Advocats.

Ponència informativa sobre com reclamar les clàusules sòl i les despeses de formalització de la hipoteca a càrrec d’Eulàlia Closa, advocada de GC Advocats.

Ponència informativa sobre la fiscalitat de les clàusules sòl a càrrec de Quim Carles, economista i especialista tributari de Grup Carles.

Inscripcions
Durada: 1,5 hores
Data: Dimecres, 8 de febrer
Horari: 18:30h
Preu: Gratuït
Lloc: Museu Comarcal d’Igualada
Dr. Joan Mercader, s/n
08700 Igualada