PLACES EXHAURIDES!

SI NECESSITA ASSESSORAMENT SOBRE AQUEST TEMA, POT CONTACTAR AMB NOSALTRES AL 93 801 72 39.

Grup Carles organitza una sessió informativa sobre el nou Reglament europeu de Protecció de Dades amb l’objectiu de donar a conèixer la nova regulació  de protecció de dades personals, perquè les empreses puguin donar compliment a la normativa que entra en vigor el proper dia 25/05/18.

La finalitat principal d’aquesta sessió és explicar, d’una manera fàcil i entenedora, els següents aspectes relacionats amb el nou RGPD i l’actualització de l’actual LOPD.

Trobarà tota la informació en el programa de l’acte que adjuntem en el següent enllaç:

Empresa 

 

Nom i Cognoms (*) 

 

Correu electrònic (*) 

 

Telèfon (*) 
Codi de validació captcha

 

Avís: D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el Reglament General de Protecció de dades_UE_2016-679 (RGPD), li comuniquem que les seves dades personals quedaran incloses en un fitxer denominat “Actualitat” amb el següent tractament:

 • Responsable del tractament: Grup Carles, Gestió i Projectes, S.L. Rbla. Sant Ferran, 45. 08700 Igualada (Barcelona). Telf. 93 801 72 20. E-mail gcarles@gcarles.com
 • Finalitat: Esdeveniments, actes o tallers d’actualitat. Les dades facilitades es conservaran mentre duri la relació comercial, o fins al moment que ho sol·liciti la persona interessada.
 • Legitimació: Interès legítim i consentiment.
 • Destinataris: Les dades no seran cedides a tercers, llevat que hi hagi requeriments de tipus legal. Grup Carles Gestió i Projectes utilitza un programari de gestió de tractament de dades amb servidors propis, ubicats a la UE, i compleix les seves respectives normatives de Protecció de Dades.
 • Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició i portabilitat de les dades.
 • Procedència: Clients o contactes interessats.
Emplenant aquest formulari vostè consent el tractament de les seves dades per a l’activitat denominada Actualitat.


Aviso: De acuerdo con el que dispone la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Caracter Personal y el Reglamento General de Protección de datos_UE_2016-679 (RGPD), le comunicamos que sus datos personales quedaran incluidos en un fichero denominado “Actualitat” con el siguiente tratamiento:

 • Responsable del tratamiento: Grup Carles, Gestió i Projectes, S.L. Rbla. Sant Ferran, 45. 08700 Igualada (Barcelona). Telf. 93 801 72 20. E-mail gcarles@gcarles.com
 • Finalidad: Eventos, actos o talleres de actualidad. Los datos facilitados se conservaran mientras dure la relación comercial, o hasta el momento que lo solicite la persona interesada.
 • Legitimación: Interés legítimi y consentimento.
 • Destinatarios: Los datos no seran cedidos a terceros, excepto si hay requerimentos de tipo legal. Grup Carles Gestió i Projectes utiliza un programario de gestión de tractamiento de datos con servidores propios, ubicados en la UE, y comple sus respectivas normativas de Protección de Datos.
 • Derechos: Acceso, rectificación, supressión, oposición y portabilidad de los datos.
 • Procedencia: Clientes o contactos interesados.
Rellenando este formulario, usted consiente el tratamiento de sus datos para la actividad denominada Actualitat.

Per a més informació truqui al 93 801 72 39.

Durada: 2,5 hores

Data: 8 de maig de 2018

Horari: de 09:30h a 12:00h

Preu: Gratuït

Lloc:

Campus Motor Anoia

C. Tecnologia, 1

08719 CASTELLOLÍ