Seguretat a l’hora de canviar el nom d’un vehicle

El canvi de nom d’un vehicle és un tràmit ràpid i segur, si es fa bé.

Anys enrere el canvi de nom d’un vehicle era un tràmit que demanava una dosi molt alta de confiança, ja que en part depenia de la bona fe del comprador i el venedor i també de la sort que tot es resolgués sense problemes i en un temps prudencial.

Era un tràmit lent que podia durar un mes o fins i tot més. Durant aquest període podia passar qualsevol cosa: multes, que podien arribar al venedor en cas que el canvi de nom no hagués estat acabat, accidents i limitacions de reserva de domini del vehicle.
Ara, si les coses no es fan de forma segura, pot passar el mateix però, afortunadament, també es poden fer les coses amb seguretat i rapidesa.

Al nostre despatx podem tramitar una transferència del vehicle de forma telemàtica, si hi ha tota la documentació que cal.

El canvi de nom pot quedar presentat al moment i, per tant, el comprador passa a ser el titular del vehicle immediatament, amb un provisional expedit des de la Prefectura de Trànsit. L’endemà ens ocupem de documentar el tràmit a la Prefectura de Trànsit, però la gestió ja està feta des del moment de la presentació telemàtica.
D’aquesta manera, al moment de fer-la podem saber si hi ha alguna limitació o reserva de domini que afecti el canvi de nom, buscar la solució i actuar.
Fer-ho així comporta que un tràmit que pot ser molt problemàtic passi a ser ràpid i segur.