Resposta de Grup Carles al COVID-19

Degut a l’evolució actual de l’epidèmia de coronavirus (Covid-19) a Catalunya i en particular el brot detectat a Igualada, Grup Carles hem decidit activar el pla de contingència en els nostres centres de treball d’Igualada i Capellades amb l’objectiu de preservar la salut dels nostres professionals i col.laboradors, contribuir a la contenció de l’epidèmia en els nostres llocs de treball i a la comunitat i garantir en tot moment el compliment dels serveis contractats pels nostres clients.

Per part nostra estem seguint les recomanacions anunciades en tot moment per la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament d’Igualada, i a tal efecte:

– Hem restringit les visites dels nostres professionals fora de les nostres oficines a favor de la comunicació a través de telèfon, videoconferència o correu electrònic.

– Fins nou avís mantindrem les nostres oficines d’Igualada i Capellades obertes al públic, si bé restringim les visites a motius exclusivament professionals i de necessitat.

– Estem habilitant connexió telemàtica a tot el nostre personal per tal que pugui treballar des del seu domicili particular en cas de confinament o per evitar el contagi de la malaltia. Les persones en situació de risc o amb infants a casa ja estan avui treballant des de casa i es preveu estendre aquesta pràctica a tot l’equip en la mesura que sigui necessari a nivell preventiu i per contenir l’expansió del virus.

– Hem suspès totes les reunions i formacions presencials previstes a l’oficina d’Igualada els propers 15 dies.

– Informem els nostres clients que podran seguir disposant de tots els arxius de nòmines, impostos i altres documents a través del portal e-gestió i portal de l’Empleat. Aquesta via de comunicació serà prioritària envers tots els nostres clients per tal d’evitar Desplaçaments del personal de missatgeria i garantir la seguretat de les comunicacions i el compliment de la legislació de protecció de dades.

Tot l’equip de Grup Carles està compromès en seguir donant el millor de nosaltres mateixos, tot complint amb els compromisos de servei adquirits amb els nostres clients i amb la comunitat.

Volem també transmetre tot el nostre suport a les persones que estan afectades i el nostre sincer agraïment al personal sanitari i treballadors públics que estan afrontant en primera línia aquest episodi.

Desitgem que aquesta situació es resolgui el més aviat possible i estem convençuts que amb la implicació de tothom ho aconseguirem.