REFORMA FISCAL: Com pot afectar a negocis i particulars?

Com pot afectar a negocis i particulars?

Grup Carles, amb la col·laboració de la Unió Empresarial de l’Anoia, va organitzar el passat dia 25 de novembre, de 4 a 8 de la tarda, la conferència-col·loqui “La reforma fiscal ja és aquí”, adreçada a tothom que volgués conèixer de primera mà l’abast i efectes d’aquesta polèmica iniciativa del Govern de l’Estat.

La conferència va ser impartida pels experts en matèria d’impostos de Grup Carles: Jaume Carles, economista, gestor administratiu col·legiat, responsable de l’àrea fiscal de Grup Carles; Jordina Mensa, economista i analista financera europea, i Quim Carles, economista i especialista tributari.

Tal i com s’ha vingut informant des de fa un temps, hi ha una reforma fiscal en marxa, que ha d’entrar en vigor el proper any 2015, que afecta a la normativa de l’IVA, les lleis de l’IRPF i de l’Impost de Societats, entre d’altres. La nova llei s’ha aprovat al Senat amb diverses esmenes que hauran de ser ratificades pel Congrés dels Diputats, i es preveu la seva publicació al BOE poc abans de l’aprovació dels pressupostos de l’estat.

La consultora igualadina va pretendre amb aquest acte donar a conèixer les propostes en matèria de reforma fiscal més importants que s’han de considerar a fi d’adoptar les mesures adequades i les possibles alternatives que es podran aplicar a partir de la seva entrada en vigor, que afectaran tant a empresaris com a particulars.

L’acte, va tenir lloc a les a les oficines la Unió Empresarial de l’Anoia.