Junts assolim objectius

Tu formes part del nostre equip.
Prestem serveis transversals, amb tècnics especialitzats en cada cas.

 


Grup Carles som una empresa multidisciplinar, formada per un equip de més de 80 professionals de diferents sectors, que treballem, de forma transversal i coordinada, per la prestació de serveis integrals als nostres clients, a partir de l’assistència i l’assessorament tècnic i jurídic especialitzat per a la resolució òptima dels problemes i necessitats de qui confia en nosaltres.

La nostra activitat està dirigida al sector públic i privat, adaptant-nos a les singularitats de cadascuna de les organitzacions i a la seva metodologia d’acció en l’acompliment d’objectius.

Amb més de 50 anys d’història, la nostra capacitat d’innovació, ens ha permès evolucionar al costat dels nostres clients, donant resposta a les noves demandes socials i del mercat.


Grup Carles compta amb una estructura formada per 7 àrees d’especialització professional. Tanmateix, dins el nostre grup empresarial, comptem amb 4 empreses participades que completen una oferta de serveis eficient i orientat a resultats globals.

La seu principal es troba situada a Igualada. Així mateix, tenim oficines a Barcelona, Capellades, Reus, Lleida i Andorra.


Ens avala un prestigi consolidat en el transcurs dels anys
i seguim amb una voluntat de millora i evolució constant.

Els nostres professionals són el nostre potencial. Ens apassiona la feina ben feta. Per això, disposem d’una formació contínua i d’alt nivell, apostant pel coneixement i interiorització de les novetats que puguin sorgir en tots els àmbits, l’actualització de continguts d’acord amb les modificacions legislatives, així com l’adaptabilitat a les tendències emergents i als avanços tecnològics per al desenvolupament de la nostra tasca diària.


Disposem del nostre propi portal virtual de gestió, que oferim de forma gratuïta als nostres clients, i que és la via d’informació, documents, consultes i factures digitals, incloses les necessàries per a les Administracions Públiques. Amb aquesta eina, afavorim la comoditat dels nostres clients, la rapidesa en l’enviament i rebuda de documentacions, al mateix temps que contribuïm a la millora del medi ambient reduint al mínim la utilització del paper.


Les empreses del Grup Carles especialitzades en determinats serveis són:

Av. Dr. Fleming, 13 Altell 1a.
25006 Lleida
T. 938017222
(Lleida)
roger.carles@gcrural.com

Ctra. de Manresa, 125
08700 Igualada
T. 938041550
(Barcelona)
junyent@junyentprat.com

Sant Ferran, 45
08700 Igualada
T. 938017220
F. 938017221
(Barcelona)
enercat@enercat.com

Plaça Llibertat, 17 baixos
43201 Reus
T. 977301866
(Tarragona)
info@reusenginyeria.es

Treballem per ser part de la solució dels nostres clients