A partir de març de 2020, les empreses estan obligades a disposar d’un pla d’Igualtat actualitzat.

Què és un pla d’igualtat?

Un pla d’igualtat és un conjunt ordenat de mesures adoptades després de realitzar una diagnosi de situació, amb l’objectiu d’aconseguir en l’empresa la igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes i eliminar la discriminació per raó de gènere.


Quin termini tens per tenir actualitzat el teu Pla d’igualtat?

Segons el volum de la plantilla de la qual disposi l’empresa, s’ha establert un termini de fins a 3 anys per a donar compliment al Reial Decret-Llei 6/2019 de l’1 de març. T’informem a continuació de quin és el termini per a la teva empresa:

Empreses amb + 150 empleats

Març 2020

Si encara no disposes d’un pla d’igualtat contacta amb nosaltres, se t’acaba en breu el termini!

Empreses amb + 100 empleats

Març 2021

Si la teva empresa té fins a 100 empleats l’any vinent s’acaba el teu termini per a donar compliment, inicia ja els tràmits per a obtenir el teu pla d’igualtat.

Empreses amb + 50 empleats

Març 2022

Tot i que encara queden dos anys, no ho deixis per al darrer moment, recorda que un pla d’igualtat és més que una obligació, és part de la responsabilitat social corporativa.


Avantatges de disposar d’un pla d’Igualtat

Disposar del Pla d’Igualtat, no només és donar compliment al Reial Decret Llei 6/2019 i evitar sancions, sinó que forma part d’una responsabilitat social corporativa i és una eina imprescindible per incorporar la igualtat en la gestió i la cultura de l’empresa, sent un benefici per a tota la societat.


Com treballem els Plans d’Igualtat a Grup Carles?

T’ajudem a elaborar un Pla d’Igualtat adaptat a les necessitats i particularitats del teu negoci.  Com a valor afegit, la nostra metodologia incorpora l’ús del Sapiens Mindset, un innovador sistema de gestió de persones basat en People Analytics que permet avaluar la mentalitat transformadora del Comitè d’Igualtat:


Per a més informació contacta amb nosaltres:

Nom *
E-mail *

Escriure el seu missatge:

He llegit i accepto les condicions legals especificades aquí

captcha

Si ho prefereixes pots contactar amb Martí Pinyol per telèfon trucant al 93 801 72 37