L’aixeta del finançament és oberta

L’any 2014 hi ha noves perspectives pel finançament, contínuament estan sortint noves línies amb un ampli ventall de beneficiaris.
Se segueix potenciant a l’autònom i els petits comerços amb ajudes que van dels 10.000 fins als 100.000 euros, igualment passa amb lainnovació i internacionalització amb préstecs de fins a 1 milió d’euros.
Han sortit noves línies a les que hi pot accedir qualsevol tipus d’empresa per cobrir despeses tant de circulant com per a noves inversions amb interessos molt reduïts.
Cal destacar la línia d’eficiència energètica que està oberta al sector residencial, tant l’hoteler com als habitatges, on es financia fins al90% de la inversió, amb un interès mínim fixat en Euribor 12 mesos + 0,00% i a un termini per retornar fins a 12 anys.
Es continua apostant pel sector hoteler amb una altra línia oberta per a renovació de la planta d’allotjament, amb préstecs de fins a 2 milions d’euros.
Accedir però a aquestes línies, sovint té complicacions. Val la pena disposar d’un bon assessorament pot trobar el millor finançament per al seu negoci, el podem acompanyar per aconseguir-lo, som experts.