JORNADES D’INNOVACIÓ I RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

Coneix l’Agenda 2030 i els beneficis d’implantar l’RSC en l’estratègia del teu negoci. 

Amb la participació d’Òscar Camps de l’organització:

RSC i acció social: 29/10/20
RSC i sostenibilitat: 05/11/20
RSC i la gestió de persones: 12/11/20
RSC i compliment legal: 19/11/20

Horari: de 10:00h a 11:15h
Preu: Gratuït

Places limitades per ordre d’inscripció.

Plataforma: Zoom

Inscriu-te a les jornades gratuïtes a través del següent formulari:
Empresa 

 

Nom i Cognoms (*) 

 

Correu electrònic (*) 

 

Telèfon (*) 

 

 

Codi de validació captcha

 

Avís:D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personals i Garantia dels Drets Digitals (“LOPDGDD”) i el Reglament General de Protecció de dades_UE_2016-679 (RGPD), li comuniquem que les seves dades personals quedaran incloses en un fitxer denominat “Actualitat” amb el següent tractament:

 • Responsable del tractament: Grup Carles, Gestió i Projectes, S.L. Rbla. Sant Ferran, 45. 08700 Igualada (Barcelona). Telf. 93 801 72 20. E-mail gcarles@gcarles.com
 • Finalitat: Esdeveniments, actes o tallers d’actualitat. Les dades facilitades es conservaran mentre duri la relació comercial, o fins al moment que ho sol·liciti la persona interessada.
 • Legitimació: Interès legítim i consentiment.
 • Destinataris: Les dades no seran cedides a tercers, llevat que hi hagi requeriments de tipus legal. Grup Carles Gestió i Projectes utilitza un programari de gestió de tractament de dades amb servidors propis, ubicats a la UE, i compleix les seves respectives normatives de Protecció de Dades.
 • Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició i portabilitat de les dades.
 • Procedència: Clients o contactes interessats.
Emplenant aquest formulari vostè consent el tractament de les seves dades per a l’activitat denominada Actualitat.


Aviso: De acuerdo con el que dispone la Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos de Caracter Personal y Garantia de los Derechos Digitàles ("LOPDGDD") y el Reglamento General de Protección de datos_UE_2016-679 (RGPD), le comunicamos que sus datos personales quedaran incluidos en un fichero denominado “Actualitat” con el siguiente tratamiento:

 • Responsable del tratamiento: Grup Carles, Gestió i Projectes, S.L. Rbla. Sant Ferran, 45. 08700 Igualada (Barcelona). Telf. 93 801 72 20. E-mail gcarles@gcarles.com
 • Finalidad: Eventos, actos o talleres de actualidad. Los datos facilitados se conservaran mientras dure la relación comercial, o hasta el momento que lo solicite la persona interesada.
 • Legitimación: Interés legítimi y consentimento.
 • Destinatarios: Los datos no seran cedidos a terceros, excepto si hay requerimentos de tipo legal. Grup Carles Gestió i Projectes utiliza un programario de gestión de tractamiento de datos con servidores propios, ubicados en la UE, y comple sus respectivas normativas de Protección de Datos.
 • Derechos: Acceso, rectificación, supressión, oposición y portabilidad de los datos.
 • Procedencia: Clientes o contactos interesados.
Rellenando este formulario, usted consiente el tratamiento de sus datos para la actividad denominada Actualitat.