A Grup Carles seguim treballant per atendre les necessitats dels nostres clients, però amb una mirada posada en el futur per poder-nos anticipar als canvis i als reptes que haurem d’afrontar.

Segon Cafè Confinat:
CAPACITAT DE TRANSFORMACIÓ EMPRESARIAL I NOUS ESTILS DE LIDERATGE

A Grup Carles seguim treballant per atendre les necessitats dels nostres clients, però amb una mirada posada en el futur per poder-nos anticipar als canvis i als reptes que haurem d’afrontar .

Amb l’objectiu de poder conèixer les vostres preocupacions i de mostrar-vos algunes eines que poden facilitar l’adaptació del vostre equip al nou escenari empresarial i econòmic que vindrà, us convidem a la segona edició del programa “Cafè Confinat”, una sessió en línia gratuïta que tindrà lloc el pròxim divendres dia 8, a les 12h.

L’interès mostrat en la primera edició i l’alta demanda de participació, ens anima a repetir-la per aquelles empreses que no van poder-hi assistir. Parlarem de nou de la importància que pren en aquest context la capacitat dels nostres equips de transformar-se, dels nous estils de lideratge que han sorgit i de com podem re enfocar la gestió de persones de les empreses.

Ens agradarà poder-vos tornar a veure! Us hi esperem!

Ens agradarà poder-vos tornar a veure! Us hi esperem!

Per inscriure’s, empleni el següent formulari i en breu ens posarem en contacte amb vostè per facilitar-li les instruccions d’accés al Cafè Confinat:

Nom  

 

Email  

 

Telèfon  

 

 

Codi de validació captcha