II Fórum d’inversió: 24 de març de 2017 a Igualada

El proper divendres 24 de març tindrà lloc el II Fòrum d’inversió a Igualada després de l’èxit que va tenir el primer, on vam comptar amb l’assistència de més de 50 inversors i s’han aconseguit tancar 5 operacions que representen més de 500.000 euros invertits en els projectes que es van presentar.

Divendres vinent, dia 24 de febrer, és l’últim dia per presentar els projectes per part d’empreses i emprenedors, després es farà la selecció dels 6 projectes que definitivament podran exposar la seva idea als inversors assistents per tal de poder aconseguir el capital necessari per dur-la a terme.
El Fòrum d’inversió és una oportunitat única de mostrar el teu projecte davant de molts inversors interessats i amb capacitat d’inversió. A més a més, des de GC Encourage, l’àrea de consultoria i finançament de Grup Carles, acompanyem als creadors dels projectes seleccionats abans, durant i després de l’acte. Som els intermediaris amb els inversors per tal d’aconseguir el capital necessari per convertir la seva idea en una realitat.
Tota la informació del Fòrum la pots trobar a la nostra web a la pàgina: http://www.gcarles.com/que-fem/area-consultoria/forum-dinversio-2017/