Grup Carles signa un acord amb Banc Sabadell per potenciar l’emprenedoria

El passat 10 de febrer es va signar un conveni de col·laboració entre la consultora igualadina Grup Carles i l’entitat bancària Banc Sabadell que, a través del programa Bstartup, es dedica a finançar noves empreses, especialment de base tecnològica.

L’acte de la signatura es va celebrar a l’edifici de Banc Sabadell de Barcelona i va comptar amb la presència de Xavier Carles, director general de Grup Carles, Marta Alsinella, responsable de GC Encourage, l’àrea de consultoria de Grup Carles, i Yolanda Pérez, directora del programa Bstartup de Banc Sabadell.

Ambdues entitats estan compromeses amb el desenvolupament econòmic i donen suport als emprenedors que posen en marxa un negoci, facilitant la creació de projectes empresarials mitjançant l’assessorament, el finançament, la formació i l’acompanyament a l’inici de la seva activitat empresarial, així com oferint-los productes i serveis financers exclusius.

Per a Grup Carles la signatura d’aquest acord persegueix l’objectiu de potenciar una de les seves línies de servei, consistent en el suport als emprenedors amb l’objectiu d’ajudar-los a aconseguir resultats excel·lents en el seu negoci. En el procés de creació hi ha molts factors que s’han de tenir en compte, com la forma jurídica, llicències i permisos, contractes, finançament, aliances estratègiques, imatge corporativa… La consultora igualadina es posa al costat de l’emprenedor per ajudar-lo en tot allò que necessita, amb l’objectiu que es pugui centrar en el seu “core business”.

Ambdues entitats estimen que en l’àmbit de l’emprenedoria els seus objectius i sensibilitats són comuns, fet que els ha dut a signar aquest acord de col·laboració, amb el qual estableixen línies d’acció conjuntes per facilitar la posta en marxa de projectes tecnològics. Una aposta decidida per facilitar finançament i acompanyament a les joves empreses.