Grup Carles patrocina un dels actes del MicroVi 2017

Grup Carles ha signat un patrocini amb l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès per donar suport a un dels actes del MicroVi 2017, mostra dedicada als petits cellers que impulsa l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès i que enguany tindrà lloc del 20 al 30 d’abril, amb nou actes repartits per espais emblemàtics del municipi.

El MicroVi, en la seva tercera edició és, segons subratlla l’alcalde de l’Ajuntament d’Avinyonet, Oriol de la Cruz, “el resultat de la coordinació entre Ajuntament, empreses privades i voluntaris, que neix i continua creixent amb l’objectiu de crear ocupació, generar riquesa i mantenir el territori”.

Per a Grup Carles, la signatura d’aquest acord persegueix l’objectiu de promocionar una de les línies de negoci, consistent en la prestació d’un servei integral al món vitivinícola: ENOFUTUR. Amb el lema “Gestionem el present, ens orientem junts al futur”, oferim un acompanyament integral al sector que va des de la gestió de les subvencions i finançament, declaracions específiques, projectes, seguretat… fins a conceptes posicionadors com l’Enoturisme, el màrqueting a l’entorn del territori i la sostenibilitat, el canvi climàtic i l’economia circular. Amb més de cinquanta anys de trajectòria, a Grup Carles ens anem adaptant a les necessitats dels clients, posant-nos sempre al dia en mitjans tècnics i, sobretot, humans per oferir un servei eficaç i personalitzat.