Grup Carles Enginyeria, conjuntament amb el CEDO, van realitzar un dinar col·loqui sobre Finances Sostenibles a Vic

Grup Carles Enginyeria i Sostenibilitat, juntament amb el Consell Empresarial d’Osona, van organitzar un dinar col·loqui sota el títol “Finances Sostenibles”. En aquest esdeveniment, van participar Raul Antúnez Retamal, Responsable de Consultoria en Sostenibilitat i Canvi Climàtic, i Xavier Carles, Director General de Grup Carles.

L’objectiu principal del dinar va ser destacar la importància d’incloure factors mediambientals en el procés d’inversió, una qüestió que cada vegada és més rellevant en el món empresarial i que, sens dubte, marca la diferència en la lluita contra el canvi climàtic. Durant la trobada, es va parlar de com la sostenibilitat i la responsabilitat ambiental poden ser clau per al creixement econòmic sostenible i la viabilitat a llarg termini de les empreses.

Aquesta iniciativa, que es va desenvolupar en un ambient de diàleg i intercanvi d’idees, va demostrar la preocupació que existeix avui en dia pel benestar del planeta i la importància de la implicació del sector empresarial en aquesta tasca. Sens dubte, és una excel·lent oportunitat per aprendre i reflexionar sobre la necessitat de promoure models de negoci que són respectuosos amb el medi ambient i que aporten valor a la societat.

Agraïm la participació a les empreses assistents i esperem que aquest esdeveniment serveixi d’utilitat per seguir fent del nostre entorn un lloc més sostenible.