Grup Carles va participar en el Clean-up Day a Santa Margarida de Montbui

El passat divendres un equip de Grup Carles vam col·laborar en la neteja del Parc Central de Santa Margarida de Montbui. Al voltant de les 12 h, vam trobar-nos amb la tècnica de medi ambient de l’Ajuntament que ens va explicar l’activitat i la importància de la col·laboració de les empreses locals en aquest tipus d’iniciatives. Tot seguit ens van donar unes bosses i ens vam posar mans a l’obra.

Durant el transcurs de la neteja, que va durar al voltant de dues hores, vam recollir molta quantitat de residus, sobretot plàstics, que s’acumulaven al pas de la riera que passa pel parc. També ens va sobtar trobar un motor, uns coixins d’un sofà i un parell de bosses de plàstic que semblaven extretes d’un capítol de la sèrie Crims de TV3.

En finalitzar, l’Ajuntament ens va oferir fruita i alguns dels participants, van anar a fer el vermut per recuperar forces, tot fent una valoració de l’experiència i destacant la importància de reciclar i de no embrutar el nostre medi.

Activitats com aquesta, ens dona l’oportunitat de millorar el nostre entorn i de compartir una bona estona amb companys d’altres àrees del grup amb els qui sovint no tenim oportunitat de treballar.

Esperem que per a tots els participants hagi estat una activitat positiva, i  engresquem a totes les empreses a participar en les pròximes edicions!