Grup Carles Advocats organitza un taller sobre la responsabilitat penal de l’empresa: els compliance programs

Grup Carles  organitza per als propers dies 19, 20 i 22 de gener, de 9 a 11 del matí, tres edicions d’un taller per analitzar les principals novetats de la reforma del Codi Penal, respecte de la responsabilitat penal de l’empresa. El taller serà impartit per Elisabeth Serrano, advocada penalista de l’àrea jurídica de Grup Carles, i Toni Vilella, responsable de l’àrea.

La reforma del codi penal estableix el deure dels administradors socials a adoptar i a executar models eficaços de vigilància i control per a la prevenció de delictes, el compliment dels quals eximeix de responsabilitat penal a la societat (model de prevenció de delictes).

L’empresa es pot protegir mitjançant la implantació d’un model d’organització i gestió determinat, que pot reduir, atenuar i, fins i tot, eximir de la seva responsabilitat penal.

Grup Carles Advocats pretén, amb aquest taller, debatre amb grups reduïts els aspectes més rellevants de la reforma del Codi Penal, la Compliance Penal i la seva aplicació pràctica, amb l’objectiu d’ajudar els assistents a conèixer en què pot afectar al seu negoci. Els assistents podran explicar els seus casos concrets i podran consultar tots els seus dubtes.

L’acte, que tindrà lloc a les oficines de Grup Carles, és gratuït, però cal inscriure’s a través del telèfon 938 017 220 / 697 100 435  (Núria Soteras), correu electrònic nuria.soteras@gcarles.com o la web www.gcarles.com, indicant el dia del taller escollit. Les places són limitades, per ordre d’inscripció.

Notícia relacionada: Grup Carles explica com afecta la reforma del codi penal a les empreses en un taller d’aplicació pràctica