Grup Carles adquireix el despatx Rovira de Capellades

Grup Carles acaba de concloure un acord important en firmar l’adquisició de la branca de negoci d’assessorament fiscal, comptable, laboral i mercantil de Rovira Assessorament i Gestió, S.L., un dels despatxos històrics de Capellades (Anoia) i amb el qual ja mantenia un acord de col·laboració des de fa anys. Amb aquesta compra, Grup Carles reforça la seva posició a la població de Capellades on ja disposa d’una oficina des de l’any 2008, quan va assumir la continuïtat d’un altre despatx significat de la població, l’assessoria Respall.

Amb la integració del negoci de Rovira també s’incorporarà a l’equip de Grup Carles l’economista David Aragon, amb l’objectiu de donar continuïtat de servei als clients i enriquir l’oferta professional de la consultora a la seva delegació de Capellades. El soci titular de Rovira Assessorament i Gestió, Josep Mª Rovira, es mantindrà vinculat professionalment amb Grup Carles durant un període transitori per garantir un correcte traspàs de la cartera de clients. Rovira, per la seva banda, continuarà explotant la seva branca de negoci dedicada a la intermediació d’assegurances i immobiliària, sense descartar un futur acord amb Grup Carles per integrar també aquestes especialitats.

“L’acord amb Rovira era un objectiu llargament perseguit per Grup Carles i ens permetrà enfortir l’oficina que ja tenim a Capellades, amb més volum de negoci i la incorporació d’un nou professional de l’àmbit fiscal i comptable que se sumarà a l’equip que dirigeix la Dolors Mena” diu en Xavier Carles, director general de Grup Carles, el qual afegeix que “els clients de Rovira seguiran rebent el mateix bon servei al qual estaven acostumats i, a més, es podran beneficiar de l’amplitud de serveis professionals de Grup Carles i també de la seva tecnologia com l’accés als serveis de gestió on-line”.