GC Rural participa en la jornada Gestió Sostenible de Purins, a la II Feria Profesional de Maquinaria, Agricultura y Ganadería, Abanca Cimag-GandAgro 2017, els propers dies 26, 27 i 28 de gener a Galícia.

Grup Carles Rural participarà a la II Feria Profesional de Maquinaria, Agricultura y Ganadería, Abanca Cimag-GandAgro 2017, que se celebrarà del 26 al 28 de gener a la Feira Internacional de Galicia Abanca.

La fira acollirà la jornada tècnica Gestió sostenible de purins, que comptarà amb quatre ponències de la mà d’experts en el sector, entre ells Roger Carles, enginyer especialitzat en sistemes de tractaments de purins i tècnic de Grup Carles Rural, empresa ubicada a Lleida, dedicada a la gestió en tractaments de dejeccions ramaderes. Carles parlarà de la planta de NDN per a la reducció de nitrògens en els purins. Alguns dels altres temes que s’abordaran en la jornada, seran la presentació d’un nou sistema d’extracció setmanal del purí, que augmenta la producció de carn reduint els costos i emissions contaminants, els beneficis de la separació líquida i sòlida del purí, i les plantes d’adequació de nitrogen segons l’extensió de terres de regadiu, tots ells amb un objectiu comú: la gestió sostenible de purins.