GESTIÓ COMPTABLE I FINANCERA UTILITZANT L’EXCEL

Versió Office 2007

Vols aprofitar totes les eines que ofereix el programa de càlcul més utilitzat a nivell empresarial? Si ja ets usuari i vols conèixer com optimitzar-lo al màxim, inscriu-te en aquest curs pràctic.


INSCRIPCIONS A PEU DE PÀGINA


Objectius

  • Assolir una millor gestió de la informació comptable i financera de l’empresa mitjançant el programa Excel (Office 2007), fent ús complet dels recursos de què disposa aquest programa, augmentant de forma important el seu rendiment.

Destinataris

  • Directius, caps de departament i responsables d’empresa que ja siguin usuaris habituals o vulguin ampliar els coneixements d’Excel.

Metodologia

  • Curs pràctic. Cada alumne disposarà d’un PC per treballar amb l’Excel (versió Office 2007).
Durada: 8 hores
Data: 18 i 20 de febrer
Horari: de 9 a 13 h
Preu: 200€ + iva per a clients
300€ + iva per a no-clients
Lloc: UNIÓ EMPRESARIAL DE L’ANOIA
  Carretera de Manresa, 131
  08700 Igualada

Inscriu-te al curs

Quan hagis enviat el formulari, rebràs un correu electrònic amb les dades del curs i les indicacions per procedir al seu pagament.


Nom (obligatori) 

 

Email (obligatori) 

 

Empresa 

 

Telèfon (obligatori) 

 

Codi de validació captcha

 

Avís: L’ Informem que les seves dades personals, que pugui constar en aquesta comunicació, estan incorporades en el fitxer "ACTUALITAT", responsabilitat de GRUP CARLES, GESTIÓ I PROJECTES, S.L. Amb la finalitat de gestionar la relació negocia’l i informar-li dels nostres serveis. Si volgués exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició, pot dirigir-se per escrit a: Rbla. Sant Ferran, 45 - 08700 Igualada. Si vostè no vol rebre més informació sobre els nostres serveis, pot donar-se de baixa en la següent direcció de correu electrònic: gcarles@gcarles.com
Aviso:Informamos que sus datos personales, que puedan constar en esta comunicación, están incorporados en el archivo "ACTUALITAT" responsabilidad de GRUP CARLES, GESTIÓ I PROJECTES, S.L. Su finalidad es gestionar la relación negocial e informarle de nuestros servicios. Si desea ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición, puede dirigirse por escrito a: Rbla. Sant Ferran, 45 - 08700 Igualada. Si usted no desea recibir más información sobre nuestros servicios, puede darse de baja en la siguiente dirección de correo electrónico: gcarles@gcarles.com

Comparteix amb la teva gent