Coneix la nova marca per a l’Àrea de Consultoria de Grup Carles

A Grup Carles comencem l’any amb moltes novetats! Aquest 2016 volem continuar estant al costat dels clients d’una forma encara més activa i innovadora a través de la nova marca GC ENCOURAGE.

Destaquem com a principal novetat la creació d’una marca específica per presentar els nostres serveis de consultoria, GC Encourage. Aquesta marca neix fruit de l’esperit innovador dels integrants de l’equip, per encoratjar als nostres clients a arribar més lluny i amb la millora contínua com a base. L’equip de GC Encourage treballa al costat del client per impulsar el seu negoci, l’experiència ens avala amb més de 5 milions d’euros aconseguits en finançament, clients assessorats amb casos d’èxit, multiplicant cada any el seu benefici net i amb més de 1.000 seleccions de personal realitzades amb èxit, entre d’altres.

La base de l’activitat és l’acompanyament a emprenedors, autònoms i empreses. Fem que tots els engranatges que fan que un negoci funcioni estiguin completament coordinats, i encaminem l’empresari a dedicar el seu temps a allò que aporta realment valor al seu negoci; de la resta ens n’encarreguem nosaltres. La base de la relació que establim és la confiança.

L’equip compta com a precedents ser els primers en tota Catalunya en aconseguir finançament  per a un Hotel, amb unes excel·lents condicions: Euríbor + 0%, sense comissions d’obertura ni d’estudi, i aconseguir part del finançament necessari per a la producció del film “Segon Origen”.

GC Encourage comença amb força organitzant, conjuntament amb el Col·legi d’Economistes, un Fòrum d’Inversió per al proper dia 11 de març. L’objectiu de l’acte és unir projectes d’empreses i emprenedors amb possibilitat de creixement amb inversors de capital.

Properament, tenim previst fer arribar als nostres clients noves activitats que esperem puguin ser del seu interès, sempre pensant en impulsar les idees de negoci. Us encoratgem a mirar sempre endavant!

A GC Encourage ens agrada establir forts lligams amb els nostres clients, i és per això que volem agrair a Rotri i Burzon*Comenge els seus comentaris sobre l’equip d’Encourage, grans professionals en les seves especialitats, que  us convidem a conèixer una mica més, a través de les seves webs.

Entusiasme, dinamisme i seguretat són alguns dels trets indiscutibles que ens ha aportat l’equip de treball de GC Encourage, i que juntament amb l’experiència en diferents àrees, han contribuït amb destresa i gran eficiència a millorar considerablement els diferents departaments de l’empresa: financer, gerència, administratiu, producció, comercial i logística, construint una base sòlida per afrontar amb molt bones perspectives el futur. Sens dubte una de les millors apostes de Rotri en els seus 25 anys d’història.

Rotri, S.L.

Som l’estudi Burzon*Comenge i comptem 20 anys d’experiència en el camp del disseny. Som un estudi polivalent, ja que toquem diverses disciplines, treballem cada projecte que rebem d’una forma professional, creativa, donant-li l’aspecte tècnic que necessita.

Així és com moltes vegades ens presentem davant un client, transmetre aquesta seguretat inequívoca ha estat molt fàcil per una raó, aquesta raó és GC Encourage. GC Encourage ens ha servit per aconseguir un finançament impossible, ens ha servit per tenir una tresoreria sota control, ens ha servit per marcar objectius comercials clars, però sobretot, i remarco sobretot, ens ha servit per tenir seguretat, la seguretat de creure en nosaltres mateixos.

Burzon*Comenge Creative Studio