Aquest divendres: Sessió de PNL a Grup Carles

Saps què és la PNL? Aquest divendres dia 5 de desembre, reserva l’agenda per una sessió de PNL. 

La PNL es podria definir com una manera d’explorar com funcionem els éssers humans. Ajuda a millorar la qualitat de vida a les persones que fan una aplicació pràctica dels seus conceptes.
Des de Grup Carles estem participant en el programa de formació avançada en PNL Generativa, que està impartint l’Institut Neuron. Trobareu  informació a http://www.institutoneuron.com/formacion-avanzada-para-profesionales-de-pnl-generativa/
Com a part del programa, els passats dies 15, 16 i 17 de novembre es va desenvolupar un curs titulat “El Viaje del Héroe”, impartit per Stephen Gilligan, cocreador junt amb Robert Dilts del  “Coaching Generatiu” i un dels millors coneixedors mundials dels conceptes de la PNL.
Des de Grup Carles pensem és important difondre aquests conceptes, ja que conèixer-los pot ajudar a tothom a desenvolupar millor la seva personalitat i la seva professionalitat. Per això hem muntat una sessió d’una durada de 2 hores, el proper divendres 5 de desembre a les nostres instal·lacions, a la que convidem als nostres clients, amics i col·laboradors, només amb el requisit de fer prèviament la inscripció, ja que tenim limitació de capacitat.
Presentarà:
Llorenç Tussal i Rota
Especialista en control de gestió i tècniques de pensament creatiu
Format en diferents masters de PNL, modelatge, coaching, etc.
Professor mercantil, economista i auditor